We meten door...

Jouw website online: nu begint het échte werk! Dit betekent dat we vooral gaan testen, testen, testen.

Waarop testen we?

Op functionaliteit, op gebruiksvriendelijkheid, op vindbaarheid en op achterliggende techniek. Want hoe effectief is jouw website eigenlijk? Begrijpen de bezoekers jouw website? Doen ze wat we hadden verwacht?

Je vindt de kleur rood niet mooi? Maar wat nou als uitgerekend deze kleur jouw webshop meer conversie bezorgt? Het zijn juist deze bevindingen die volgens ons het meest waardevol zijn en waarop je verdere ontwerpbeslissingen kunt nemen.

Het volgen van je bezoekers en het analyseren van hun gedrag is dus van essentieel belang om de beste resultaten te behalen.

Een kijkje in de keuken

Door middel van een krachtige mix van de nieuwste analysetools bepalen we waar jouw doelgroep écht naar op zoek is.
Zo analyseren wij ondermeer:

Muisgedrag
Verkrijgen van inzicht in de muisbewegingen en klikken van bezoekers.

Kijkgedrag
Door middel van een speciale camera is het mogelijk de oogbewegingen van testgebruikers te registreren. Dit kan zelfs op locatie!

Gebruikertests
Testgebruikers voeren uiteenlopende opdrachten uit, die aansluiten bij de verschillende doelen van de site. Zo kunnen we makkelijk achterhalen of zij problemen ondervinden en waardoor deze problemen veroorzaakt worden.
Vaak voeren we dit soort testsessies via online kanalen.

A/B testen
Door middel van A/B testen worden verschillende versies van content getoond aan bezoekers. Denk hierbij aan kleine verschillen in webpagina’s tot zelfs volledig verschillende ontwerpen.
De content die het meest succesvol blijkt in statistiek wordt definitief doorgevoerd en opgenomen in jouw website of webshop.