Wij bouwen lean...

Wij bouwen altijd LEAN. Dat betekent dat we ons volledig richten op wat er toe doet: de basis!

Wij zijn échte conceptdenkers

We strippen ieder idee totdat er een stevig basisconcept overblijft. Niet te weinig, zeker niet te veel, maar goed genoeg voor de markt.

Vanuit het basisconcept gaan we gefaseerd aan de slag met bouwen. Het doel is om met een beperkt budget een ‘niet-perfecte’ basis website of webshop op te leveren. Hiermee verkrijgen we direct nieuwe, zeer waardevolle inzichten.

Wie zijn jouw échte eindgebruikers? Waar zijn ze naar opzoek, wat missen ze, en hoe gedragen ze zich?

Hoezo 'niet perfect'?

Ja zeker! Door zo snel mogelijk online te gaan verkrijgen wij inzichten die anders voor ons verborgen waren gebleven. Hiermee gaan we verder met verbeteren. Niet op basis van meningen of aannames, maar op basis van meetbare inzichten direct afkomstig van jouw gebruikers.

Wat heb ik hieraan?

Slimme budgetverdeling
Door de eerste basis te ontwikkelen met een beperkt budget, houden jullie ruimte over voor het verder uitwerken en verbeteren van de website of webshop.

Flexibele (door)ontwikkeling
Door meetbare inzichten bepalen we samen met jou waar de beste verbeteringen zijn te behalen Waar komt de focus te liggen in de verdere uitwerking van jouw concept?

Resultaatgericht
Het uitgangspunt bij ons is meetbare resultaten, om te zorgen dat jouw investering ook daadwerkelijk iets oplevert. Dus niet op gevoel, maar onderbouwd met feitelijke argumenten.